Pappas fiskegryte

Categories Fisk, Middag

Denne retten går fort og er veldig smakfull.  Grønnsaker som gulrot, blomkål osv kan også brukes, gjerne bruk rester du har i kjøleskapet. Du kan også lage gryten av kjøtt i stedet for fisk, og heller bruke kyllingbuljong.

Ingredienser:

  • Sopp
  • Smør
  • 1/2 pk grønnkål
  • Chili på glass
  • Hvitløk på glass
  • Sellerirot
  • Brokkolli
  • Rosenkål
  • Løk
  • Fiskebuljongterning
  • Torsk- og lakseterninger
  • Matfløte
  • Salt og pepper
  • Rømme

Slik gjør du:

↠ Smelt 3-4 ss smør i en kjele

↠ Legg alt av grønnsaker og sopp i kjelen, og stek det til det blir “bløtt og dødt”. (Bruk mer smør hvis det blir tørt)

↠ Smak til chili og hvitløk

↠ Hell oppi vann + fiskebuljongterning og la det koke opp

↠ Strø salt og pepper på fisketerningene

↠ Legg fisketerningene på toppen av grønnsakene og legg på lokk

↠ Når fisken er ferdig, hell over fløte

↠ Serveres med rømme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *